Sır ölüm

Sır ölüm
Beylikdüzü'nde 13 yaşındaki bir çocuğun sır ölümü ilçede gündem yarattı. Geceyarısı evin banyosunda kendisini kemerle asarak intihar eden 13 yaşındaki Y.Ç akıllarda cevap bekleyen sorular bırakt. Y.Ç'nin GTA 5 isimli oyunun etkisinde kaldığı iddia edildi

Y.Ç'ye yakın bazı çevreler son zamanlarda bilgisayarda oynadığı oyunların etkisinde kalabileceği nedeniyle intihara yöneldiğini söylerken, bazılarıda hiçbir sorunun olmadığını bunalıma girip bunu gerçekleştirmiş olabileceğini ifade etti.

Sır perdesi taşıyan ölümün ardından internette oynanan oyunların ergenlik çağındaki çocuklarda iz bıraktığı şiddete ve kötü eğilimli davranışlara yönlendirdiği gerçek yaşamdan kopararak çocukları yalnızlaştırdığı ve akla hayale gelmedik davranışlar içerisinde bulunabileceği tartışmalarınıda beraberinde getirdi. Özellikle GTA 5 gibi bazı oyunların çok uzun süreli olduğu ve çocuklar için risk oluşturduğundan dolayı dış ülkelerde yasaklandığı da edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Ailesini şoke eden intihar vakasından sonra savcılık Y.Ç'nin cep telefonu ve bilgisayar kayıtlarına el koyarak, inceleme başlattı. Geçtiğimiz günlerde defnedilen genç çocuğun ölümü yakınları arasında derin bir üzüntüye yol açtı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.