Tantan Büyükçekmece’de konuştu: Halk sokağa çıkmalı!

Tantan Büyükçekmece’de konuştu: Halk sokağa çıkmalı!
Yurt Partisi Genel Başkanı ve eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan, Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nin davetlisi olarak bir panel verdi.

Büyükçekmece sahilinde bulunan Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneğ lokalinde yaklaşık yüz kişiye karşı konuşan Tantan ‘ülkemizin gidişatı hiç iç açıcı değil. Bu durumdan bizleri kurtaracak olan halkın kendisidir. Kurtuluş savaşında Mustafa kemal Atatürk’ün yanında ve arkasında olan halkımızın şimdide nitelikli ve dürüst politikacılarımızın arkasında durması ve sokağa çıkması gerekiyor’ dedi.

 

 

Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dr. Erdoğan Anık’ın yönettiği panelde konuşan Tantan katılımcıların sorularına da cevap verdi.

HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert’in ‘Halkımız sokağa çıksın diyorsunuz, sokağa çıkanlar jop yiyor gaz yiyorlar. Sizin bakan olduğunuz dönemde siz sokağa çıkanlara nasıl bakıyordunuz’ sorusunu cevaplayan Tantan şöyle konuştu:

Tabiki sokağa çıkış yöntemleri vardır. Örgütlenerek ve hukuki zeminlerde ortaya çıkmalı halk ve hakkını aramalı. Daha duyarlı olarak bilgilenmeli. Başta basın organlarımız olmak üzere devletimizin ve ülkemizin her kurumu üzerine düşen görevleri tam anlamıyla yerine getirmeli. Halkımızı doğru bilgilendirmeliler.

 

Konuşması bittikten sonra dernek yönetimi tarafından Yurt Partisi Genel Başkanı ve eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan’a bir plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum