Taşkın Özer yeniden başkan

Taşkın Özer yeniden başkan
CHP’nin bugün yapılan İstanbul; Çekmeceköy ve Beylikdüzü İlçe Başkanlığı seçiminde mevcut başkanlar Taşkın Özer ve Hüseyin Kızıldaş yeniden başkan seçildiler.
CHP’nin bugün yapılan İstanbul;  Çekmeceköy ve Beylikdüzü İlçe Başkanlığı seçiminde mevcut başkanlar Taşkın Özer ve Hüseyin Kızıldaş yeniden başkan seçildiler.
CHP İstanbul’da ilçe kongreleri sürüyor. Bugün yapılan seçimlerde Beylikdüzü’nde Taşkın Özer, Çekmeköy’de ise Hüseyin Kızıldaş yeniden başkan seçildi.
İmamoğlu Özer’i kutladı
Beylikdüzü’nde Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Taşkın Özer ve yeni yönetimi kutladı. İmamoğlu mesajında, “Demokrasi şöleninin yaşandığı, birlik ve beraberlik vurgusuyla toplumun her kesimini kucaklama kararlılığın bir kez daha kuvvetle vurgulandığı CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi tamamlandı. İlçe başkanlığı görevine yeniden seçilen yol arkadaşım Av. Turan Taşkın Özer ve oluşan yeni yönetim kurulunu kutlar, görevlerinde başarılar dilerken bayrağı yeni arkadaşlarına teslim eden geçmiş yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ederim.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.