TEM Otoyolu'nda feci kaza!

TEM Otoyolu'nda feci kaza!
İstanbul Kumburgaz’da kontrolden çıkan minibüs, TIR'a çarptı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Edirne istikameti bir süre trafiğe kapandı
İddiaya göre, Apdula Yalçın hakimiyetindeki Bulgaristan plakalı araç aşırı hızlı ve aşırı yüklüydü.
 
2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ


Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybeden Apdula Yalçın, Mustafa Belge kontrolündeki TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR yolun sağına yan yatarak durabilirken minibüs şoförü Apdula Yalçın ve minibüsteki Nazmi Hasanoğlu isimli vatandaş araç içerisinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi ve itfaiye ekibi sevk edildi.



Olay yerine gelen sağlık ekipleri yapılan ilk kontrollerin ardından minibüs şoförü Apdula Yalçın ve beraberindeki Nazmi Hasanoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Olayda hafif yaralanan TIR şoförü Mustafa Belge ise sağlık ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere çevrede bulunana bir hastaneye kaldırıldı.


ÇOK SAYIDA EŞYA YOLA SAVRULDU


Öte yandan, kaza nedeniyle TEM Otoyolu Edirne istikameti bir süre trafiğe kapandı. Ekiplerin araçları yoldan kaldırmak için çalışmaları devam ederken minibüste bulunan koltuk, yatak, tencere, televizyon, çamaşır makinesi gibi çok sayıda eşyanın yola savrulduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.