TEMİZLİK FİLOSU İŞ BAŞINDA

TEMİZLİK FİLOSU İŞ BAŞINDA
Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan toplu temizlik çalışması haftanın iki günü farklı mahallerde uygulanmaya başladı. Temizlik filosu “Daha temiz ve daha güzel Esenyurt” sloganıyla ilçede Salı ve Perşembe günleri belirlenen

Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler önceki gün sabahın erken saatlerinde Mehterçeşme Mahallesi’nde bulunan Ufuk Caddesi, Bağdat Caddesi ve Aksu caddesinde baştan aşağıya temizlik çalışması yaptı.

Toplu Temizlik Çalışmasına Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada ve Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Salim Bilen’de katılarak çalışmaları yerinde incelediler.

Çalışmalarda 2 adet çöp toplama aracı, 2 adet süpürge aracı, 2 adet yıkama aracı ile toplam 50 personel görev alıyor. Toplu temizlik çalışması sabah 09,00’dan başlayarak 15,30’a kadar devam ediyor. Yaya olarak süpürme personelinin yaptığı çalışma ardından çöp toplama araçları çöpleri toplaması ve süpürge aracının çalışması sonrasında son olarak yıkama aracı caddeleri baştan sona yıkıyor.

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Mehterçeşme Mahallesinde yapılan toplu temizlik uygulamasına bizzat katılarak çalışmaları yakından inceledi. Ada, “ Belediye olarak başlatmış olduğumuz bu temizlik çalışması her hafta Salı ve Perşembe günler farklı mahallelerimizde aralıksız devam edecektir. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun talimatları doğrultusunda uyguladığımız temizlik çalışması ile vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları ana cadde ve büyük caddelerimizi çöp ve atıklardan arındırıyoruz. Böylece vatandaşlarımız daha temiz ve daha düzenli hale getirilmiş caddeleri gönül rahatlığıyla kullanabiliyorlar” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.