Trafik artık daha güvenli

Trafik artık daha güvenli
Beylikdüzü Belediyesi, trafik düzenini sağlamak ve akan trafiğin hem sürücüler hem de yayalar için daha güvenli bir ortam sunabilmesi adına, ilçede birçok yeniliğe imza atıyor. Bir ilk olan trafik şablon uygulamaları, Beylikdüzü’nde bugüne kadar 250 m2’

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe trafiğini kontrol altına alabilmek ve güvenli bir ortam yaratabilmek amacıyla atılan her adım, vatandaş tarafında memnuniyete dönüşüyor. İlçede ilk kez uygulanan trafik şablonları şu ana kadar 250m2’lik alanda hayata geçirildi. Asfaltlama çalışmalarına paralel olarak trafik ekiplerinin birçok bölgede yol çizimi,  uyarı levhaları, kedigözü ve delinatör uygulamaları da trafik açısından büyük önem taşıyan çalışmalardan oldu.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Görüldüğü gibi ilçeyi birçok yönde geliştirmeye ve çehresini daha da güzelleştirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ile güveni bizim için çok önemli. Hem yayalarımız hem de araç sürücülerimizin trafikteki can güvenliğini sağlamak adına çalışmaları sürdüreceğiz” dedi.
Araç Sürücüleri için Yollar Artık Daha Yönlendirici
Yapılan çalışmalarda; 101 adet delinatör uygulaması, 250m2 şablon uygulaması, 1700 metre yol çizgisi boyama, 90 m tarama çizgisi yapılarak halkın hizmetine sunuldu. Şablon çalışmalarını değişik kalıplarla uygulayan trafik ekipleri tarafından yolların araç sürücüleri için daha yönlendirici ve uyarıcı olduğu açıklaması yapıldı ve çalışmaların bütün bölgede devam edeceği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.