TRT’de Zabıta Show

TRT’de Zabıta Show
Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli bayan personeller, TRT 1 de yayınlanan, Türkiye’de büyük ilgi ile izlenen, ünlü oyuncu ve sunucu Ufuk Özkan’ın sunduğu ‘Aileler Yarışıyor’ adlı bilgi yarışmasına konuk oldu.

Programın meslekler yarışıyor bölümünde 112 Acil erkek hemşirelerine rakip olan Esenyurt Belediyesi bayan zabıta personelleri; Sevcan Kılıç, Özlem Yürek, Hülya Tan, Ebru Alkan ve Feride Kütük yarışmacı olarak katıldı.
Bayan zabıtalar bütün turları önde tamamladı
Bilgi yarışmasının başlangıcından bitimine kadar üstün bir performansla önde götüren Esenyurt Belediyesi bayan zabıta personelleri büyük başarı sağladı. Yarışmanın bazı bölümlerinde ise sunucu Ufuk Özkan bayan zabıtaların rekor kırdıklarını belirtti.
Yarışmayı birincilikle tamamlayan bayan zabıta personelleriEsenyurtlu vatandaşların da gözdesi oldular.
Yarışmayı üstün bilgileri ile şov haline dönüştüren bayan zabıtalar heyecanlarına stüdyoya konuk olan yakınları ortak oldu.
Şampiyon zabıtalara ödül
Mesleklerin yarıştığı bu yarışmada, 112 Acil hemşirelerine karşı galip gelen Esenyurt Belediyesi bayan zabıta personellerine çeşitli hediyeler verildi. Hediyeleri kendinin ve ekibinin bilgileri ile elde ettiklerini belirten zabıta personeli Sevcan Kılıç kendilerine bu yarışmada destek olan Esenyurt Belediyesi Sayın Necmi Kadıoğlu ve Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürü Muhammed Taşbent’e teşekkür etti.
Başkan Kadıoğlu başarılı personeli tebrik etti
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Haklı galibiyetleri ile yarışmadan ayrılan zabıta personellerini, Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü binasındaziyaret etti. Zabıta personellerin yarışmadaki performanslarını tebrik ederek Esenyurt’u temsilen yarıştıkları için de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.