TÜRGEV için arazi yetkisi

TÜRGEV için arazi yetkisi
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a TÜRGEV ile protokol yapma yetkisi verildi.
 Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a TÜRGEV ile ortak hizmet projeleri yapılması konusunda protokol yapma yetkisi veren teklif mecliste oy çokluğu ile kabul edildi.
Zeytinburnu Belediyesi’nin dünkü meclis oturumunda çok tartışılan 2 karar alındı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun üyesi olduğu Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmet Vakfı’na Zeytinburnu Belediyesi 3 buçuk yıl önce ücretsiz tahsis ettiği eğitim alanını okul yapılmadığı için geri aldı. Aynı meclis gündeminde Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetim kurulu üyesi olduğu TÜRGEV’e arazi veya bina tahsisi yapılması için yetki verildi.

Mecliste teklif görüşülürken söz alan CHP’li Meclis üyesi İlkay Biber “Acaba bize de gelir mi diye düşündüğümüz meşhur TÜRGEV tusunamisi ilçemize ulaştı. Tahsis edilecek belediyeye ait araziler için bir bilgi yok. Ortak hizmet projelerinin sınır ve amaçları ne?” dedi. AKP’li Meclis Başkanı Cemal Merdan araya girerek diğer meclis üyelerini konuşturmadı. Yetki teklifi tartışmalar arasında AKP’li Meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.