Turizm etkinliğine katıldı

Turizm etkinliğine katıldı
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Turizm Haftası kapsamında Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulu’nda düzenlenen kutlama programına katıldı.

Beylikdüzü Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Büyükşehir İlkokulu’nda düzenlenen “Turizm Haftası” programı, çeşitli etkinliklerle kutlanarak renkli görüntülere sahne oldu. Kutlama programına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, minik öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Her bir öğrenci ile ayrı ayrı ilgilenen ve fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, okulun folklor ekibi tarafından yapılan dans gösterilerini keyifle izledi.

 Çocuklar, Başkanla “Selfie” Pozu Verdi

 Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı’nın da yer aldığı programda, okul yönetimi ve veliler tarafından organize edilen yöresel yemeklerin sergilendiği stantları da ziyaret eden Belediye Başkanı İmamoğlu, ev yapımı yemeklerin tadına bakarak velilere kolaylıklar diledi.  Programda çocukların coşkusuna ortak olan Başkan Ekrem İmamoğlu, miniklerin “selfie çekimi” talebini geri çevirmeyerek onlarla selfie pozu verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.