Uçağı haber merkezine çeviriyor.

Uçağı haber merkezine çeviriyor.
11 saatlik Amerika New York, 3 saatlik Almanya Frankfurt uçak yolculuğunu, keyifli, üretken hale çeviren Star TV E. Protokol Müdürü Dursun Boran. Havada 11 bin fitte haber yapıp, haber merkezlerine gönderiyor.


30 senelik gazeteci. Devamlı Basın Kartı sahibi. İstanbul Milletvekili adayı olmak için 2002 den beri politikada yapan Boran. Uzak mesafeli uçak yolculuklarından sıkılan meslektaşlarına, yolculara kitap, gazete okuyup gördükleri güzel ve yanlış olayları resimleyerek uçakta, yada yolculuk sonra haber yapmalarını, kamuoyu oluşturmalarını tavsiye ediyor. Tenkit eğitimin parçasıdır diyor. 

HER UÇUŞTA 20 GAZETE. DERGİ.

Sıkca New York, Frankfurt'a görevi gereği seyahat eden Boran. Uçuş öncesi 20 gazete ile hemen tüm yerli, yabancı dergileri alıp uçakta okuyor. Notlar alıyor. Adeta haber toplantısı yapıyor. Uçuş öncesi, havada, uçuş sonrası resimler çekiyor. Uçakta karşılaştığı, işadamları, politikacılar, sanatcılar, ilginç hikayesi olanlar ile sohbet edip, haberler yapıyor. 

Uçaktaki Wife ile online oluyor. Laptopu ile bu haberleri haber merkezlerine, ajanslara geçiyor. Facebook, Twitter de resimler, haberler paylaşıp bilgilendirmeler yapıyor, dursunboran.com da yayınlıyor. Uçak telefonundan canlı yayınlara bağlanıyor. 

İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı. THY Elit Plus yolcusu gazeteci Dursun Boran. Hz. Muhammedin " Seyahat edin sıhhat bulun " hadisini hatırlatarak. Fırsat buldukca, psikolojik rahatlık, stresten kurtulmak, bilgi, beceri geliştirmek için yurt içi ve dışına seyahat tavsiye ederken. Bir senelik sigara parası yaklaşık 5 bin TL'ye ( bin 500 $'a)  her yıl 10 gün yurt dışına seyahat etmenin mümkün olduğunu hatırlatıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum