ÜMREYE GİTMEK İSTEYEN KARABULUT, HAKKA YÜRÜDÜ

ÜMREYE GİTMEK İSTEYEN KARABULUT, HAKKA YÜRÜDÜ
Silivri Belediyesi AK Parti eski Meclis Üyesi Osman Nuri Karabulut’un eşi Nuray Karabulut 56 yaşında hakkın rahmetine kavuştu. Mübarek 3 aylarda hayatını kaybeden Nuray Karabulut'un Ümre ziyaerti için müracaat ettiği ve Diyanetten haber beklediği öğ
 Nuray Karabulut'un cenazesi  Silivri Piri Mehmet Paşa Camiinde ikindi namazına mütaakiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlığa defnedildi. Cenazeye Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan,  CHP ve AK Parti Meclis Üyeleri ile çok sayıda dost ve yakınları katılarak, Karabulut ailesini acılı gününde yanlız bırakmadı. Eşini ebediyete uğurlamanın üzüntüsünü yaşayan eski meclis üyesi Osman Karabulut camii bahçesinde taziyeleri kabul etti.

Burun kanamasıyla gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi

Kısa süre önce burun kanamasıyla rahatsızlanan Nuray Karabulut'a tedavi gödüğü hastanede kanser teşhisi konuldu. İki haftadır özel bir hastanede tedavi gören Nuray Karabulut'un Ümreye gitmek için müracaat ettiği, ancak Ümre ziyaretine kabul edildiğini öğrendiği dakikalarda  hayatını kaybettiği alınan bilgiler arasında.

Haberdar Ailsi olarak merhume Nuray Karabulut'a Allah'tan rahmet, Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum