ÜNİVERSİTE SOKAKLARINA TRETUVAR DÜZENLEMESİ

ÜNİVERSİTE SOKAKLARINA TRETUVAR DÜZENLEMESİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde eş zamanlı olarak devam çalışmaları denetleyerek, yapılanlar hakkında bilgi aldı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçede eş zamanlı olarak devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yeni Mahalle'de gerçekleştirilen imalatları, park düzenlemelerini denetleyen Başkan Işıklar, Başkan Yardımcısı Hasan Solak'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 
Silivri Belediyesi ekipleri, Yeni Mahalle Konutlar Mevkiinde bu yıl eğitim vermeye başlayan Rumeli Üniversitesi'nin bağlantı sokaklarında tamamlanan asfaltlama çalışmalarının ardından tretuvar çalışmalarına başladı. İmalat yapılan sokaklarda incelemelerde bulunan Başkan Işıklar, "Kentimiz en iyiyi hak ediyor ve en iyisi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

YENİ PAZAR YERİ YENİ YILDA HAZIR

Silivri Belediyesi Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri inşaatı devam ediyor. Pazarcı esnafı ile tüketiciyi, daha iyi denetlenen sağlıklı ve modern alışveriş ortamında bir araya getirecek olan Kapalı Pazar Yeri'nde bay- bayan ve engelli tuvalet, ibadet yerleri, zabıta kontrol noktası, kafeterya, sosyal alan ve emzirme odası bulunacak. Yaklaşık 580 metre uzunluğunda tezgâh kurulabilecek pazar alanında, çiftçi ve yerel üreticinin ürünlerini satacağı Aile Tarım Satış Noktaları oluşturulacak. Yeni Pazar yerinin, yeni yılda hazır olacağını ifade eden Işıklar, pazarın çok daha nezih bir ortamda ve tüm donatılarıyla birlikte hizmet vereceğini söyledi.

 

ALİPAŞA DÜĞÜN SALONU SONA YAKLAŞTI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Alipaşa Muhtarlık binası yanında garaj olarak kullanılan binayı düğün salonu haline getirdi. Mahallenin en önemli eksiklerinden biri olan Düğün Salonu çalışmalarının sona geldiğini ifade eden Başkan Işıklar, çalışmaları Muhtar Metin Gürsu ve Başkan Yardımcısı Hasan Solak ile birlikte inceledi. Kaba inşaatı tamamlanan binada ince işçilik çalışmalarının sona ermesi, sahne ve masaların yerleşmesinin ardından salonun kısa süre sonra hizmete açılacağını müjdeledi. Düğün Salonu'nun açılışının ardından Silivri Belediyesi Alipaşa Camisi çevresinde ve Alipaşa çocuk parkında da düzenleme çalışmaları gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.