Vali Mutlu görevini Vasip Şahin'e devretti

Vali Mutlu görevini Vasip Şahin'e devretti
Hüseyin Avni Mutlu, görevini Malatya'dan İstanbul'a atanan Vali Vasip Şahin'e devretti.
Törende Vali Mutlu, şunları söyledi:
Öncelikle sizleri yürekten kutluyor ve tebrik ediyorum. Kararname ile devletimizin yeni valisi olarak istanbul’da bugün itibariyle göreve başlamış olacaksınız. Sizi Babı Ali’de İstanbul Valiliği’nde görmekten duyduğum bahtiyarı ifade etmek istiyorum. Hayırlara vesile olmasını yürekten temenni ediyorum ve dua ediyorum. Ben de bugün bu güzel şehirde 4 yıl 4 aylık hizmet süremi tamamlayarak devletimizin takdiri ile valilik görevimden ayrılıyorum. İstanbul için şiirler yazıldı. Bir tanesi de Necip Fazıl’a ait, rahmetli “Ana gibi yar olmaz İstanbul gibi diyar. Güleni şöyle dursun, ağlayanı bahtiyar”

Bu kutsal şehirde, Eyyüb el-Ensari Hazretlerin, padişahlarımızın yattığı bu güzel topraklarda medeniyetimizin başkenti, hepimizin aşk ve heyecanının şehri İstanbul’da görev yapmak nasip oldu. Şükrediyorum ki 4 yıl 4 ay gibi bir hizmetle bu güzel şehre ve insanlarına hizmet etme fırsatı biz fani kula nasip oldu.

TWITTER'DAN VEDA 
Hüseyin Avni Mutlu, Twitter hesabından da veda mesajları paylaştı.
Mutlu'nun tweetleri şöyle: ''Ana gibi yar olmaz, İstanbul gibi diyar Güleni şöyle dursun, ağlayanı bahtiyar Bugün görevimden ayrılıyorum, HAMDOLSUN BAHTİYARIM... Bugün makamlara vedam, gönüllere yürekten selam, İstanbul'a daimi duam var... ''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.