Vali Vasip Şahin Silivri'deydi

Vali Vasip Şahin Silivri'deydi
İstanbul Valisi Vasip Şahih, Silivri’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İle olarak Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar’ı ziyaret eden Vali Şahin, daha sonra Silivri İşadamları Derneğini ziyaret etti. İlçede bulunan Bayburt Çerçi Köyü Kültür ve Dayanışma Derne

VALİ ŞAHİN’İN İLK DURAĞI KAYMAKAMLIK

Geçtiğimiz aylarda Silivri’ye iadeyi ziyarette bulunan ancak programını yarıda kesmek zorunda kalan İstanbul Valisi Vasip Şahin, dün Silvivri’yi ikinci kez ziyaret ederek, yarım kalan programını tamamladı. Silivri Kaymakamlık binası önünde karşılanan Vali Şahin, bir süre İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar ve İlçe Protokolüyle görüştü. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın da hazır bulunduğu programda son günlerde ilçe gündemini meşgul eden arazi mafyası konusu hakkında da görüşüldü.

İŞADAMLARININ ZİYAERT ETTİ, SORUNLARINI DİNLEDİ

Vali Vasip Şahin’e Silivri ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Gürcan Sercan’da eşlik etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı da Vali ziyaretinde en üst düzeyde güvenlik önlemi adı. Kaymakamlık binasında ki toplantının ardından Silivri İşadamları Derneğini ziyaret eden Vali Şahin, Sanayici işadamlarıyla tanıştı ve sorunlarını dinledi. Vali’ye tek tek kendilerini tanıtan Silivri’li işadamları Derneği Yönetimi ve Dernek Başkanı Hakan Kocabaş, Valinin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Vali Vasip Şahin’e teşekkür ettiler. Bir süre sanayiciler ile basına kapalı olarak görüşen Vali Şahin, daha sonra protokol üyelerini kırmayıp Olta Balık Restoranda öğle yemeğine geçti.

BAYBURTLU HEMŞERİLERİYLE HASRET GİDERDİ

Aslen Bayburt’lu olduğu öğrenilen İstanbul Valisi Vasip Şahin, Silivri’de ki Bayburtlu hemşerilerini ziyaret ederek, hasret giderdi. Bayburtlular ile bir araya gelen Vali Şahin, “ Ayağınıza kadar geldim. Var mı benden bir istediğiniz, bir talebiniz? Yada benimle konuşmak istediğiniz özel bir sorununuz var mı? Varsa konuşalım” dedi. Vali Şahin’in bu sözlerine karşılık Bayburtlular ise, “ Sizin canınız sağ olsun Sayın Valim. Ziyaretinizle bizleri şereflendirdiniz” diye cevap verdiler. Vali Vasip Şahin’i Dernek binasının bahçesinde ağırlayan Bayburtlular, Vali Şahin’e Peygamber Sakalı isimli çiçek takdim ettiler.

YENİ EMNİYET BİNASI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İstanbul Valisi Vasip Şahin, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Silivri’ye iadeyi ziyarette bulunduğunu söyleyen Vali Şahin, ilçe deki sorunlarla ilgili de bilgi aldığını ifade etti. Basın mensuplarının, Silivri Emniyet Müdürlüğü binası konum olarak hem güvensiz hem de kirada. Belediye Başkanı Emniyet binası için yer tahsis etti. Ancak binayla ilgili henüz bir çalışma yok. Bu konuda Valilik olarak bir çalışmanız var mı” sorusu üzerine Vali Şahin; “ Evet çalışmalarımız var. İçişleri Bakanlığımızın yatırım programında aldırmak için gerekli girişimler yapıldı” cevabını verdi. 

Haber/ Fatma Sarıbıyık Yıldırım

KAYNAK:GAZETEMİSTANBUL.COM


 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.