Yabancı Öğrenciler Başkan Kadıoğlu ile İstişare Etti

Yabancı Öğrenciler Başkan Kadıoğlu ile İstişare Etti
“Yerel Yönetimler Hakkında İstişare” toplantısında yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, öğrencilere belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.
 "Yerel Yönetimler Hakkında İstişare" toplantısında yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, öğrencilere belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.
Esenyurt Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından İstanbul'da üniversite eğitimi alan yabancı uyruklu öğrencilere yönelik "Yerel Yönetimler Hakkında İstişare" toplantısı gerçekleşti. Esenkent Hasbahçe Restoran'da "Yerel Yönetimler Hakkında İstişare" programında, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yabancı öğrenciler ile istişare etti.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen toplam 19 öğrenci ile Esenkent Hasbahçe Restoran'da kahvaltı eşliğinde organize edilen programda, sinevizyon gösterimi ile Esenyurt 'ta son 10 yılda yapılan faaliyetler de öğrencilere izletildi. Misafir öğrenciler daha sonra kendilerini tanıtarak hangi ülkelerden geldiklerini anlattılar.

"SADECE BİR SAĞLIK OCAĞI VARDI"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu öğrencilere ilçenin 10 yılda gelişimini ve yapılan hizmetleri anlattı. Kadıoğlu, "2004 yılında Esenyurt 'ta göreve geldiğimizde 260 bin nüfusa sahip olan bir beldede sadece bir sağlık ocağı vardı. Göreve geldiğimiz gün ilk işimiz sağlık alanlarında projeler üretmek oldu. Her mahalleye sağlık ocağı yaptık. 2 adet hastane yaparak vatandaşımızın hizmetine sunduk. Ayrıca hassasiyet gösterdiğimiz diğer bir alan eğitim oldu. Spor ve sosyal alanlarda da çeşitli projelere imza attık. Şu anda ilçemizin nüfusu 689 bine ulaşmıştır. Önümüzdeki yıllarda Esenyurt'ta kaplıca tesislerini çoğaltarak ilçemizi kaplıca merkezi haline getireceğiz" dedi.

Başkan Necmi Kadıoğlu konuşmasının ardından öğrencilerle uzun süre sohbet ederek, genç öğrencilere Esenyurt Belediyesi'nin faaliyetlerinin anlatıldığı dergiler ile Necip Fazıl Kısakürek'in 'Çile' adlı şiir kitabını hediye etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.