Yardımcı başkan denetimde

Yardımcı başkan denetimde
Yaklaşan 15. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve sanat Festival öncesi gece pazarı ve sahil denetimlerini sıklaştıran Büyükçekmece Belediyesi, kurallara uymayan ve kaçak tezgah açanlara göz açtırmıyor.

Ramazan Bayramı öncesi Gece Pazarı ve kordon boyundaki işletmeleri denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, belediyenin belirlediği şartlara uymayan esnafı uyardı.

Vatandaşın talepleri de dinlendi

Kültür, sanat ve turizm kenti Büyükçekmece’de festival çalışmaları tüm hızıyla sürerken, kordonboyu ve gece pazarında da denetimler sıklaştırıldı. Zabıta ekipleri ile birlikte denetimlerini sürdüren Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, belediyenin verdiği yaka kartlarını takmayan, gece pazarı için belirlenen şartlara uymayan esnafı uyarırken, kaçak tezgah açanların tezgahlarının kaldırılması için talimat verdi. Kazancı denetimler sırasında kordonboyunda ikamet eden vatandaşlardan gelen şikayet ve talepleri de dinledi.

Her türlü önlem alınıyor

Yapılan denetimler konusunda bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, Büyükçekmece’nin kültür, sanat ve festival kenti olduğunu belirterek şunları söyledi: “Büyükçekmece aynı zamanda da bir turizm kentidir. Bu anlamda denetimlerimiz bundan sonrada sürecek. Büyükçekmece’ye konuk olarak gelen vatandaşlarımızın rahat hareket edebilmeleri, ilçede ikamet eden vatandaşlarımızın huzuru ve kordonboyu esnafının faaliyetlerini daha rahat sürdürebilmeleri için her türlü önlemi alıyoruz. Vatandaşlarımızında aynı duyarlılık içerisinde bize yardımcı olacaklarına inanıyorum.” 

 

 

                          

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum