YEŞİL DERNEK’TEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TEKERLEKLİ SANDALYE

YEŞİL DERNEK’TEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TEKERLEKLİ SANDALYE
Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği (AFŞİNDER), Küçükçekmece Belediyesi’nin katkılarıyla hayata geçirilen ‘Yeşil Dernek’ projesi kapsamında geri dönüşümden kazanılan 10 adet tekerlekli sandalye ile ihtiyaç sahiplerine umut oldu.

AFŞİNDER, üyeleri üzerinde çevre bilinci ve duyarlılığını artırmayı, doğada geç çözünen atıkları toplamayı hedefleyen ‘Yeşil Dernek’ projesinin ikinci meyvesi olarak, Küçükçekmece Belediyesi’nden aldığı 10 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

“AFŞİNDER GİBİ DERNEKLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Küçükçekmece Belediyesi adına konu hakkında bilgi veren Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç, “AFŞİNDER çalışıyor, proje üretiyor, yaptığı faaliyetler ile örnek bir dernek olduğu için tebrik ediyoruz. Yeşil Dernek ünvanını layıkıyla hak ediyorlar. Dernek yönetimini bu duyarlılıklarından dolayı kutluyorum. Bizler de Küçükçekmece Belediyesi olarak AFŞİNDER gibi aktif çalışan derneklerimizin yanındayız” dedi. 

“İNANIRSAK BAŞARI MUTLAKA GELECEKTİR”

AFŞİNDER Başkanı Ahmet ARDIÇ ise “Projeye başladığımızda doğada geç çözünen ürünlere karşı insan olarak vicdani bir sorumluluk üstlenmemiz gerektiğini düşündük. Yönetim kurulu olarak yaptığımız tüm çalışmalarda çevre duyarlılığına vurgu yaptık. İlk meyvesinde yedi kişiye umut olan projede, devam eden süreç içerisinde toplanan atıklar belediyemize teslim edildi ve bunun karşılığında alınan on adet tekerlekli sandalye yeni ihtiyaç sahiplerine umut ve sevinç kaynağı oldu. İnanırsak başarı mutlaka gelecektir. Bu hayırlı projeye de inanarak emek ve katkı sunanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.