Yıkım Ekiplerini Görünce İş Yerlerini Ateşe Verdiler

Yıkım Ekiplerini Görünce İş Yerlerini Ateşe Verdiler
Küçükçekmece sahilinde bulunan kafe ve restoranlar, belediye tarafından yıkılmak istenince bir grup, iş yerlerini ateşe verdi.
Küçükçekmece sahilinde bulunan kafe ve restoranlar, belediye tarafından yıkılmak istenince bir grup, iş yerlerini ateşe verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. İş makineleri ise söndürmenin ardından polis eşliğinde işyerlerine girerek yıktı. 

Küçükçekmece Gölü kenarında bulunan kafe ve restoranların kaçak olduğu iddiasıyla Küçükçekmece Belediyesi’ne bağlı zabıtalar, iş makineleri ve polis eşliğinde Sabah erken saatlerde yıkıma geldi. Karşılarında polis ve yıkım için gelen ekipleri gören işyeri çalışanı bir grup, kafe ve restoranları ateşe verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, tek katlı ve çoğu ahşap olan binaları saran alevler kısa sürede yayıldı. Yangının giderek büyümesi üzerine birçok ilçeden itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye, kısa sürede yangına müdahale ederek söndürdü. İş makineleri ise söndürmenin ardından polis ve zabıta eşliğinde kaçak işyerlerine girerek yıktı. İşyeri sahipleri ise yıkımı hüzünle izledi. 








Restoran sahibi olduğunu söyleyen Ali İhsan Kaya, "Burayı yıkmak istemelerinin sebebi alkollü mekan olma sebebidir. Bu olaya direniyoruz ve hakkımızı savunuyoruz. Burada adaletsizlik ve huzursuzluk var. Burada bir sıkıntı var, sit alanına imar izini verilmemeli. Burada 20 yıllık bir esnaf olarak bir kişinin kiracısıyım. Belediye benim yerimi almış, ben işgalci durumuna düştüm." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.