Yüksek gerilim hattı kablosu koptu!

Yüksek gerilim hattı kablosu koptu!
Yüksek gerilim hattı kablosu koptu, mahalleli korku dolu anlar yaşadı.
 Küçükçekmece'de bir inşaatta çalışan vincin yüksek gerilim hattı kablosunu kopartması sonucu elektrik kesintisi yaşandı. Kablonun kopmasının ardından yaşanan patlama ise vatandaşları korkuttu.


Olay Halkalı Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre Tuna Caddesi üzerinde bir inşaatta görevli olan vinç çalıştığı esnada yüksek gerilim hattını koparttı. Temas anında araca geçen yüksek akım lastiği patlatarak aracı sabitleyen ayaktan toprağa ulaştı. Araç operatörü kazayı yara almadan atlattı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Çevre güvenliği alan ekipler vatandaşları kabloya yaklaşmamaları konusunda uyardı. Kopan elektrik kablosunun bazı binaların ve caddede bulunan araçların üzerine düşmesi mahalleliyi tedirgin etti.

'BOMBA ATSALAR ANCAK BU KADAR SES ÇIKARIRDI'

Olayın gerçekleştiği esnada büyük bir patlama sesi duyduklarını belirten bir vatandaş, "Kopan kablo şu anda evimin çatısı üzerinde. Bomba atsalar ancak bu kadar ses çıkardı. Bu yaşanan ikinci olay, iki sene öncesinde de böyle bir olay yaşanmıştı" diye konuştu.
Elektrik ekiplerinin çalışması devam ederken, Mahalleye elektrik verilemiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.