30 Ağustos Törenlerinde Protokol Krizi

30 Ağustos Törenlerinde Protokol Krizi
Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı 30 Ağustos törenlerinde bayrağın göndere çekilmesi sırasında eşi Emine Erdoğan'ın oturması kısa süreli krize yol açtı.

Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı 30 Ağustos törenlerinde kısa süreli bir kriz yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şeref tribününe gelip selamlama merasimini yaptıktan sonra bayrağın çekilmesini beklemek için ayakta durdu. Bu sırada eşi Emine Erdoğan ve Sare Davutoğlu'nun şaşırıp oturması kısa süreli krize yol açtı.

NELER OLDU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir'deki törenin ardından Atatürk Kültür Merkezi'ndeki törene katıldı ve şeref geçişinin ardından şeref tribününe geçti.


Şeref tribününe giren Erdoğan önce Meclis Başkanı İsmet Yılmaz ile ardından da Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaştı. Bu sırada ikili birbirlerinin yüzüne bakmadı. Bahçeli Anıtkabir'de olduğu gibi burada da yoktu.


Selamlaşmanın ardından Erdoğan yerine geçti ve Türk Bayrağı'nın çekilmesi için ayakta bekledi.

Bu sırada eşi Emine Erdoğan ve Başbakan'ın eşi Sare Davutoğlu'nun oturması kısa süreli bir krize yol açtı. İkili Erdoğan'ın ayakta olduğunu gördükten sonra ayağa kalktı ve bayrak göndere çekildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.