AK Parti'den "Hayır" diyen Saadet Partisi'ne dev "Evet" pankartı

AK Parti'den "Hayır" diyen Saadet Partisi'ne dev "Evet" pankartı
Referandumda "Hayır" diyeceğini açıklayan Saadet Partisi'nin İstanbul İl Başkanlığı binasına AKP logolu dev "Evet" pankartı asıldı...

Referandumda "Hayır" diyeceğini açıklayan Saadet Partisi'nin İstanbul İl Başkanlığı binasına AK Parti logolu dev "Evet" pankartı asıldı.

Milli Gazete'den Emre Gürbüz'ün Twitter'dan paylaştığı bilgilere göre Vinçle dev pankartı asmaya gelenler, "Ak Parti İl merkezinden gönderdiler" dedi.

Partililer basın açıklaması için il merkezi önünde toplandı. İl Başkanı Birol Aydın duruma tepki gösterdi. Daha sonra dev pankarta Saadet Partililer müdahale etti. Vinçle pankartı asmaya gelen işçiler ise gönderildi.

Saadet Partililer, sökülmesinin ardından pankartı, AKP İstanbul binasına götürdü.

Partililerden olayı öğrenen Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın binaya gelerek bir açıklama yaptı. Aydın, "Saadet partili bir arkadaşımızın caddeden geçerken gördüğü pankartın yarısına kadar asıldığı anda arkadaşlarımız müdahil oldular. İndirildi. Bu durum ne centilmenliğe ne siyasi nezakete ne ahlaki değerlere sığamayacak kadar kınanacak bir durum. Saadet partisi tabelasının yazısının altına böyle bir girişimde bulunmak böyle bir vinçli asmaya teşebbüs etmek bir şeyi ispat ediyor. Bu referandum sürecinde neden 'Evet' denilemeyeceğinin çok önemli bir ispatıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.