AKP'den Gümüşyaka çıkartması

AKP'den Gümüşyaka çıkartması
Akpi Silivri İlçe Teşkilatı Mahalle Yönetimleriyle yaptığı kahvaltılı toplantılar programında Gümüşyaka Mahallesindeydi.
Toplantıya Akp İlçe Başakanı, Silivri ve İ.B.B. Meclis Üyesi Metin Karakaş, ilçe Başkan yardımcıları Filiz Güler, H.Yaşar Yalman, Mustafa Eren, Orhan Aksu, Belediye Meclis Üyeleri Tamer Şişman, Lütfü Vardar katıldı. Yerel ve genel siyaset konusunda bilgilendirmelerin yapılarak, 2011 Genel seçimlerinin yol haritası çizildiği toplantı, samimi bir sohbet havasında gerçekleşti.
      Yapılan toplantıda  bir konuşma yapan Karakaş;’’ İlçemizde hiçbir siyasi parti böyle sabahın erken saatlerinde bir araya gelerek toplantılar yapamıyor. Bu enerji ve dinamizmimizin had safhada olduğunu gösterir. Siz kıymetli teşkilat mensubu arkadaşlarımla bir araya gelip hem güne merhaba demek hem de samimi sohbetler yapmak gönül bağlarımızı daha da birleştirip takım ruhumuzu geliştirmektedir. Sizlerin bu dinamizmini gördükten sonra hiç şüphe kalmıyor ki, zaten birinci parti olarak çıkacağımız ilçemizde oy oranımızı daha da yukarılara taşıyacağız.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum