Ali Şeker: Yeni katiller oluştu

Ali Şeker: Yeni katiller oluştu
CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Berkin Elvan vurulalı 743 gün olduğunu belirterek, “743 gün oldu Berkin Elvan’ın katilleri hala bulunmadı. Berkin Elvan’ın katilleri bulunmadığı gibi yeni katiller oluştu” dedi.

CHP İstanbul milletvekilleri Eren Erdem ve Ali Şeker TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Toplantıya biyoloji öğretmeni Erhun Yalçın da katıldı.

Eren Erdem, Aydın’da Efeler İlçesinde Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde biyoloji öğretmeni olarak çalışan Erhun Yalçın’ın facebook adlı sosyal paylaşım sitesinde Berkin Elvan ile alakalı yapmış olduğu bir paylaşımdan ötürü Aydın’dan Erzurum’a sürüldüğünü belirterek, “Kendisi kovuşturmaya yer yoktur kararı çıkartmasına rağmen kovuşturmaya yer yoktur kararına rağmen bu sürgün konusunda geri adım atılmamıştır” dedi.

Ali Şeker de Berkin Elvan vurulalı 743 gün olduğunu hatırlatarak, “743 gündür maalesef Berkin Elvan’ın katilleri ortaya çıkartılmadı. 743 gün oldu Berkin Elvan’ın katilleri hala bulunmadı. Berkin Elvan’ın katilleri bulunmadığı gibi yeni katiller oluştu” dedi.

Bir soru üzerine Eren Erdem, “Kovuşturmaya yer yoktur noktasında bir karar çıkmış. Fakat bu karara rağmen Milli Eğitim Bakanlığı Efeler Kaymakamlığına kararnameyi gönderiyor atama kararnamesini. Sürgün kararı bu şekilde onanmış oluyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.