Bade İşçil'den o isme ağır gönderme

Bade İşçil'den o isme ağır gönderme
Oyuncu Bade İşçil, boşanma davası açtığı M.S.'ye taş attı. Eşinin dövdüğünü söylediği Mösyö'nün fotoğrafını paylaşan İşçil, '2 ayaklılardan bile daha insani davranışlar sergiliyorsun' diyerek iş adamını hedef aldı.

 Bade İşçil ile M.S. arasındaki olaylı boşanma davası sürerken güzel oyuncudan sosyetik iş adamına ilginç bir gönderme geldi. Bade İşçil, '4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü'nü instagram'da kutladı. Köpeği Mösyö'nün fotoğrafını paylaşan İşçil, altına yazdığı notla M.S.'ye taş attı.

Bade İşçil'in cümleleri şöyleydi:

'BANA HEP DESTEK OLDUN'

"Canım oğlum, biricik dostum. Küçük boyuna rağmen büyük zorluklara göğüs gerebilen, her şeye rağmen bana her zaman destek veren, iyi ve kötü günde yanımda olan, kendinden çok beni müdafaa eden, 4 ayaklı olmasına rağmen 2 ayaklılardan bile daha insani davranışlar sergileyen Mösyö, iyi ki varsın."

HALIYA PİSLEDİĞİ İÇİN...

Bu arada güzel oyuncu, Süalp'a açtığı 600 bin liralık boşanma davasında eşinin öfkesine yenik düşüp halıya pislediği gerekçesiyle Mösyö'yü döverek yaraladığını iddia etmişti. Sosyetik iş adamı ise Mösyö'yü çocuğu gibi sevdiğini söyleyerek Bade İşçil'in her iddiası gibi bunu da yalanlamıştı.

'KÖPEĞİMİ TEKMEYLE YARALADI'

Bade İşçil, boşanma dilekçesinde M.S.'nin Mösyö'yü tekme atıp yaraladığını iddia etmişti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.