Başkan Cem Kara “ Eğitim Ordusuna Güveniyorum” Dedi.

Başkan Cem Kara “ Eğitim Ordusuna Güveniyorum” Dedi.
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından organize edilen öğlen yemeğinde meslektaşlarıyla bir araya geldi.

Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulda görevli öğretmenlere öğlen yemeği verildi. Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi salonunda gerçekleşen programa Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, öğretmenler ve okul aile birliği yöneticileri katıldı. Yemekte konuşan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara “ Bu gün Çatalca’da sokaklarda bir huzur varsa, bir güven varsa bu  sizlerle birlikte iyi işler yaptığımızı gösteriyor.” dedi.






Belediye Başkanı Cem Kara “ Bu okulumuz; İstanbul’da yapılan birçok yarışmalarda, üniversite sınavlarında  zirve yapmış bir okuldur. Aynı başarının da sayın müdürümüz ve yeni kadrosuyla tekrarlanacağına  inanıyorum. Biz de yerel yöneticiler olarak elimizden geldiğince, bize ihtiyaç olduğunda bütün katkımızı ve desteğimizi sunacağız. Tabi aramızda olmayan çok değerli arkadaşlarımız var.

Yine bu okulun müdürlerinden olan rahmetli Tayfun Topçu’yu rahmet ve şükranla anıyoruz. Yine aynı şekilde Nevzat Tekin öğretmenimizi de rahmetle, saygıyla anıyoruz. Burada eğitim adına güzel işler yaptık, geleceğimiz çocuklarımız adına, onların bu ülkenin bir fertleri olarak vatanına milletine bağlı bireyler olarak yetiştirmek için epey çaba sarf ettik. Pek çoğunu yüksek öğrenime gönderdik.

Bugün Çatalca sokaklarında bir huzur varsa, bir güven varsa bu sizlerle birlikte iyi işler yaptığımızı gösteriyor ve içinden geldiğim bu eğitim ordusuna her zaman inandım ve güvendim. Bu ülkeyi Ulu Önderimizin de dediği gibi muhasır medeniyetler seviyesine çıkartacak olan, bu ülkeyi ileriye götürecek olan sizlersiniz. 

Sizlere gerçekten çok teşekkür ediyorum. Zaten yabancısı değilim, 25 sene bu mesleği icra etmeye çalıştım. Karınca kararınca bizimde eğitime hep birlikte katkımız olmuştur. Aramıza katılan arkadaşlarımız var, aramızdan ayrılan arkadaşlarımız var. Gitmiş oldukları yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Hepinizin öğretmenler günü kutluyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.