Bedellide istenilen ücret 15, yaş 25 talebi

Bedellide istenilen ücret 15, yaş 25 talebi
Bedellide istenilen ücret 15, yaş 25 talebiBedelli askerlik beklentisi içerisindeki yükümlüler heyecanla çıkacak haberi bekliyor.
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ve devir-teslim töreninin tamamlanmasının ardından, bedelli askerlik beklentisi içerisindeki yükümlüleri heyecan sardı.

BEDELLİ ASKERLİK DERNEĞİ KURULDU

Beklenti altındaki yükümlüler sosyal medyada başkanlığını İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Özgür Niflioğlu’nun yaptığı dernek çatısı altında toplandı.

Dernek, bedelli askerliğin “25 yaş üzerine ve 15 bin TL ödeme” kriterleriyle uygulamaya konulması beklentisini açıkladı.

ÇANKAYA’YI İLANLA SÜSLEYECEK

“Temel amacımız resmi, hesap verebilir ve denetlenebilir bir yapıyla bedelli askerlik konusunda yasal adım atılmasını sağlamaktır” açıklamasını yapan dernek, ikinci sloganını da “Bedelli askerlik benim hakkımdır” yönünde belirledi.

Dernek ilk iş olarak Çankaya Köşkü çevresindeki reklam panolarını kiralayarak Erdoğan’ın dikkatini çekecek ilanlar verecek.

Ardından kitapçık bastırarak bakan, milletvekili, medya ve sivil toplum örgütlerine gönderecek. Ankara’da Başbakanlık’a yakın merkezi bir noktada Bedelli Askerlik İrtibat Bürosu kurulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.