Bonzai can almaya devam ediyor

Bonzai can almaya devam ediyor
Gençler arasında hızla yayılan bonzai her gün bir hayat daha söndürüyor. Önceki gün bonzai kullanan iki genç halüsinasyon görünce birbirine saldırdı. Ozan Ö. öldü, Mustafa Ç. yaralandı. O zehir dün de Burak Demirci’yi aldı.
 İstanbul Esenyurt’ta önceki gün lüks sitede iki arkadaş bonzai içmek için buluştu. Babaannesi ile birlikte yaşayan 25 yaşındaki Mustafa Ç. arkadaşı Ozan Ö. iftar saati bonzai içti. Uyuşturucunun etkisiyle halüsinasyon görmeye başlayan Mustafa Ç. arkadaşı Ozan Ö.’nün kendisine cinsel saldırıda bulunacağından Ozan Ö. de arkadaşının kendisini öldüreceğini düşündüğünü söyleyerek kavgaya tutuştu. Her iki genç de birbirini bıçakladı. Ozan Ö. yaşamını yitirdi, Mustafa Ç. ise yaralandı.

BANA ZARAR VERCEK SANDIM 
Kullandığı uyuşturucunun etkisinde olan Mustafa Ç. ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından ifadesi alınan Mustafa Ç.’nin kullandıkları bonzai nedeniyle şuurunu kaybettiklerini belirterek “Bonzai içtikten sonra uyuşturucunun etkisiyle Ozanın bana cinsel saldırıda bulunacağını sandım. Aramızda tartışma çıktı. İkimiz de birbirimizden şüphelenince olan oldu” diye konuştu.

BURAK SON KURBAN

Bursa’daki Temenyeri Parkı’nda dün arkadaşları ile birlikte bonzai kullanan Burak Demirci, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Demirci, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Burak Demirci’nin cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum