Bu yolları kullanacak sürücüler dikkat

Bu yolları kullanacak sürücüler dikkat
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Atatürk Havalimanı'nın taşınması nedeniyle UKOME'nin aldığı karar çerçevesinde İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Bu kapsamda, bugün 22.00'den yarın 23.59'a kadar Yeşilyurt havuzlu  kavşaktan başlayarak, Atatürk Havalimanı Caddesi, Mahmutbey Yeşilköy bağlantı  yolu (Basın Ekspres Caddesi), O-7 Kuzey Çevre Otoyolu, O-6 Kuzey Marmara  Otoyolu'ndan (Yavuz Sultan Selim Köprüsü dahil) İstanbul Havalimanı girişine  kadar olan yolu kullanacak sürücülerin alternatif güzergahları tercih etmeleri  gerekiyor.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Batı ile Bolu Doğu kavşakları 16-17.  kilometrelerinde köprü genleşme derzi çalışması yapılıyor. Bu nedenle otoyolun  Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatıldı. Ulaşım 15 Nisan'a kadar diğer  istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Urla-Güzelbahçekavşakları 7-8.  kilometrelerinde şev düzenleme çalışmaları nedeniyle Çeşme-İzmir yönünde sağ  şerit trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma 19 Nisan'a kadar diğer şeritlerden  izin verilecek.

Bolu-Gerede-Çerkeş yolunun 90. kilometresindeki heyelan nedeniyle  Gerede-Çerkeş istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü devam ediyor.

Milas-Yatağan yolunun 43-49. kilometrelerindeki yapım çalışmaları  nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Isparta-Eğirdir yolunun 31-35. kilometrelerindeki yapım çalışmaları  nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Kocaeli-Sakarya yolunun 0-25. kilometrelerinde üstyapı yenileme  çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri  önem taşıyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 45. kilometresindeki Akyazı ve Beşirli  tünellerinde aydınlatma sistemi montaj çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu nedenle  tüneller aralıklı ulaşıma kapatılarak, trafik her iki yönde bağlantılı  güzergahlara yönlendiriliyor.

Artvin-Uzundere ayrımı-Yusufeli-İspir yolunun 28-30 ile 31-32.  kilometrelerindeki yapım çalışması nedeniyle ulaşıma servis yolundan kontrollü  izin veriliyor.

Suşehri-Gölova-Erzincan yolunun 2-7. kilometrelerindeki yenileme  çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri  gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.