Bunun adı KOMPLO!

Bunun adı KOMPLO!
CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, Büyükçekmece'deki "namahrem skandalı"nı değerlendirdi:

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi Büyükçekmece'deki Cumhuriyet Bayramı kutlamasında Kaymakam'a "namahrem" diyerek elini vermeyen kız öğrencinin yarattığı skandalı HABERDAR'a değerlendirdi: Bu planlanmış bir komplodur, "Cumhuriyet'le hesaplaşmaya başladık" mesajıdır.

BİLİNÇLİ ORGANİZE EDİLMİŞ KOMPLO

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Büyükçekmece'de yaşanan "namahrem" skandalını değerlendiren CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, "Cumhuriyet Bayramında yazdığı şiir yada kompozisyon için ödül alan bir öğrencinin elini geri çekmesi ülkenin nasıl bir eğitim modeline dönüştüğünün en temel ve belirgin kanıtıdır.

Nasıl bir beyinle bu sürecin oluşturulduğu ve simgeleştirildiği ortadadır. Bu çocuğu okutanlar, eğitmenler, öğretmenler, öğrencinin bu davranışını biliyor olmalılar. Dolayısıyla bilinçli olarak 29 Ekim günü bu davranış simgeleştirilmek istenmiştir. Başka türlü izah edilmesi mümkün değildir" diye konuştu.

CUMHURİYET'LE HESAPLAŞMA GÖRÜNTÜSÜ

Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat'ın elinin havada kalmasının kabul edilemez olduğunu belirten Vekil Çelebi, açıklamasını şöyle sonlandırdı; "Gencecik çocuğa bunlarla ilgili yüklenmek yerine o düzeye, o yapıya ve o anlayışa taşıyanlar bu fotoğraftan mutlularsa diyeceğim bir şey yok. "Cumhuriyetle hesaplaşmak istiyorlar" dediğimizde sahip çıkmak istediklerini söylüyorlardı.

Çocukları suçlamak değil derdimiz. Yeni yapılan atamalarla, müdür ve yönetim düzenlemeleri ile okulların ne hale getirildiğini net şekilde görüyoruz. Özel ve bilinçli olarak 29 Ekim'de öğretmenleri ve okulun müdürü tarafından bilinerek ve isteyerek yapılmış bir uygulamadır. "Bundan sonra süreç böyle olacaktır"ın izdüşümünü verdiler"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.