Büyük Operasyon! Onlarca Helikopter Dağlıca'ya Uçtu

Büyük Operasyon! Onlarca Helikopter Dağlıca'ya Uçtu
Dün Dağlıca'daki hain pusunun ardından PKK'lı teröristlere yönelik başlatılan hava destekli operasyonlar sürüyor. Kobra tipi helikopterler Dağlıca'ya hareket etti.
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi'nde dün yola döşedikleri patlayıcıyı askeri konvoyun geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatarak çok sayıda askerin şehit olması ve yaralanmasına neden olan PKK'lı teröristlere karşı başlatılan hava destekli operasyonlar sürüyor.

KOBRA TİPİ HELİKOPTERLER DAĞLICA'YA UÇTU

Yüksekova 3'üncü Tümen Komutanlığı ve Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndan kalkan kobra tipi helikopterin Dağlıca yönüne doğru gittikleri görülürken, Hakkari kent merkezinde ise zırhlı araç hareketliliği yaşandı. Zırhlı araçların bölgedeki karakollara yönlendirildikleri belirtildi.


YARALI 8 ASKER YÜKSEKOVA DEVLET HASTANESİ'NDE

Bölgedeki operasyonlar büyük bir hızla sürerken, Dağlıca'da yaralanan 8 askerin Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi. Yüksekova Devlet Hastanesi çevresinde ise polisler tarafından geniş güvenlik önlemi alındı.

13 HEDEF VURULMUŞTU

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki terör saldırısının ardından başlatılan operasyonda belirlenen 13 noktaya hava operasyonu düzenlenmiş, hava şartlarının elverişsiz olmasına rağmen F-16 ve F-4 uçaklarıyla, terör örgütü gruplarına yönelik 13 hedef noktasının vurulduğu ve çok sayıda terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.