Çanakkale'deki düşmanla Gezi'deki düşman aynı

Çanakkale'deki düşmanla Gezi'deki düşman aynı
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, İlçe Gençlik Kolları tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı münasebetiyle düzenlediği programdaki konuşmaya yaparak, “ Çanakkale’deki düşmanla, Gezideki ve 28 Şubattaki düşman aynıdır.” dedi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Çanakkale Şehitleri’ni Anma Programı’nda çarpıcı ifadeler kullandı. Çanakkale’de mücadele verilen düşmanla, Gezi olaylarındaki ve 28 Şubat'taki düşmanların aynı olduğunu söyleyen Demiral; “O zaman alamadıklarını şimdi almak için yeniden geldiler” dedi.

OSMANLI ECDADINI BİZ SÖKÜP ATTIK

 “Düşmanın söküp atamadığı Osmanlı ecdadını biz söküp attık diyen Demiral; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tekrar o aileyi geri getirdi. Tarihte bizim de hatalarımız vardı” dedi.

BU SEÇİM BİR KURTULUŞ SAVAŞIDIR

Sahada can vererek kazanılan savaşın masa başında kaybedildiğini söyleyen Demiral; “Savaşları kazandık ama masa başında kaybettik. İşte bu nedenle sandıklara sahip çıkmamız çok önemli. Bu seçim bir kurtuluş savaşıdır. O yüzden kaybedecek bir saniyemiz bile yok. Kapı kapı, ev eve dolaşıp mücadelemizi vermeliyiz. Bu anlamda hepimize görevler düşüyor. Özellikle de gençlerimize” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum