Çatalca'da 30 Ağustos’a yakışan coşku

Çatalca'da 30 Ağustos’a yakışan coşku
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Yürüyüşü büyük bir coşku içinde gerçekleşti.

Mehmetçik Meydanı’nda başlayan yürüyüşe Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri, Bihlun Tamaylıgil, Ali Şeker ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Fehmi Akyüz, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, CHP İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 BAŞKANDAN BARIŞ VURGUSU

 Mehmetçik Meydanı’nda günün önemine dair konuşmayı, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yaptı. Başkan Cem Kara yaptığı konuşmada, son günlerde verdiğimiz şehitler için üzüntüsünü dile getirirken; barışa, dostluğa ve kardeşliğe vurgu yaptı. Konuşmasını meydanda bulunan halkı yürüyüşe davet ederek bitiren Başkan Cem Kara’nın konuşmasının ardından bando eşliğinde yürüyüşe başlandı. Belediye zabıtası tarafından alanda dağıtılan Türk Bayraklarının havaya kalkmasıyla muhteşem bir görüntü ortaya çıktı ve marşlar söylenerek coşku arttı. Cevdet Barın Bulvarı, Vezir Ferhatpaşa Caddesi ve Atatürk Caddesi güzergahıyla devam eden yürüyüş yine Mehmetçik Meydanı’nda son buldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.