CHP 10 İLÇE ADAYINI AÇIKLIYOR

CHP 10 İLÇE ADAYINI AÇIKLIYOR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kritik MYK ve PM öncesi belediye başkan adaylarını belirlemek için kurmaylarını topladı.

Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde CHP Genel Merkezi’ne geçerek örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile bir araya geldi. Saat 19:30’da başlayan görüşme gece yarısına kadar devam etti.
Kritik zirvede MYK ve PM’ye sunulacak belediye başkan adayları masaya yatırıldı.
İzmir Büyükşehir adayı konusunda kurmaylarının görüşünü alan Kılıçdaroğlu’nun, MYK öncesi Aziz Kocaoğlu ile yapacağı görüşmenin ardından gündeme alınıp alınmayacağına karar vereceği öğrenildi. İzmir’de CHP’nin elinde olmayan ilçelerin gündeme gelip gelmeyeceği ise yine sabah belli olacak.
İSTANBUL’DA 10 İLÇE AÇIKLANACAK
PM toplantısında İstanbul’dan 10 ilçe adayı açıklamak. İstanbul’da öncelikle partinin düşük oy aldığı ilçelerin adayları açıklanacak.
İstanbul’da partinin kazanma şansının olduğu ilçeler ile CHP’nin elinde bulunan belediye başkanlıklarının adayları ise sonra açıklanacak.
ZONGULDAK VE KARS DA AÇIKLANABİLİR
CHP’nin bugüne kadar adayını ilan etmediği Zonguldak ve Kars İl Belediye Başkanlıklarının da Çarşamba günü yapılacak toplantıda belli olması bekleniyor.
ADANA VE ANTALYA İLÇELERİ DE MASADA
Çarşamba günü yapılacak toplantıda, daha önce büyükşehir adayları belli olan Antalya ve Adana, Muğla ve diğer büyükşehirlerdeki adayların da açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum