CHP İstanbul’da seçim çalışmalarını başlatıyor! İmamoğlu adaylığını açıkladı

CHP İstanbul’da seçim çalışmalarını başlatıyor! İmamoğlu adaylığını açıkladı
CHP İstanbul’da aday tanıtım lansmanı bugün gerçekleşiyor. İBB Başkanı İmamoğlu'nun yeniden adaylığını açıkladı toplantıda CHP lideri Özgür Özel de yer alıyor.

31 Mart 2024’te düzenlenecek yerel seçimlerde yeniden aday olacağını açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmalarına başlıyor.

İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım lansmanında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel de hazır bulunuyor.

Törende Ekrem İmamoğlu, 31 Mart seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağını açıklıyor. Böylece CHP’nin İstanbul’daki seçim çalışmaları da bugün itibarıyla başlamış oluyor.

Seçim sloganı belli oldu

İBB Başkanı İmamoğlu’nun yerel seçim sloganı ise "Tam yol ileri" olarak belirlendi.

İstanbul’da düzenlenen CHP’nin aday tanıtım lansmanında açılış konuşmasın CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik yaptı. Çelik’in ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel de bir konuşma gerçekleştirdi.

Özel'le İmamoğlu kucaklaştı

Konuşmaların ardından son olarak sahneye İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu çıktı. Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel’in sahnede kucaklaştığı anlar da kameralara yansıdı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.