CHP Silivri’den büyük destek!

CHP Silivri’den büyük destek!
CHP İstanbul il ve ilçe örgütleri, dün sabah saatlerinden itibaren Ergenekon Davası kapsamında hukuksuz bir şekilde yargılanan tutuklulara destek için Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi önünde toplandı. CHP Silivri İlçe Örgütü de hem evsahibi olar
ERGENEKON Davası’nda yaşanan hukuksuzluğa dur demek için CHP İstanbul il ve ilçe örgütleri dün sabah saatlerinden itibaren Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi önünde toplandı. Yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle cezaevi istikametine araç geçişine izin verilmezken, örgüt mensupları TEM Otoyolu üzerinde araçlarını bırakarak yürümek zorunda kaldılar. Evsahipliğini üstlenen CHP Silivri İlçe Örgütü de ilçeye gelen konuklarını sabahın ilk ışıklarından itibaren yol üzerinde karşıladı.
CHP SİLİVRİ EVSAHİPLİĞİ YAPTI 
Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi önünde, dün sabah saatlerinden itibaren tutuklulara destek vermek için gelen vatandaşlara CHP Silivri İlçe Örgütü evsahipliği yaptı. İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’na mensup partililer ilçe dışından gelen konuklara meyve suyu ve simit ikramında bulundular.
TUĞLU: HUKUKSUZLUĞUN KARŞISINDA DİRENECEĞİZ
Hukuksuzluğa karşı direnişte ön saflarda yer alan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da konuyla ilgili olarak şunları kaydetti: “Yapılanları ve yapılmak istenenleri, oynanan oyunları halkımız çok açık ve net bir şekilde görmektedir. Burada hukukun üstünlüğünden çok, biçilen rollerin ve çizilen senaryoların üstünlüğü var. Biz CHP olarak bu hukuksuzluğa, bu adaletsizliğe karşı dün olduğu gibi bugün ve yarı, her zaman karşı duracağız, sonuna kadar direnişimizi sürdüreceğiz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.