CHP'nin İzmir adayından ilk mesaj

CHP'nin İzmir adayından ilk mesaj
CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay'dan ilk mesaj geldi.

CHP Parti Meclisi (PM), İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın aday gösterilmesini kararlaştırdı.

Aday gösterilmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Tugay, "Buradan tüm İzmirlilere, İzmir’de yaşayan herkes için, hiç durmadan çalışacağımızın sözünü vermek istiyorum. Sorunlara kalıcı çözümler üretecek, İzmir’i geleceğe taşıyacak ve çok çalışacağız." dedi.

Tugay'ın paylaşımı şöyle:

"Değerli İzmirliler, Gözbebeğimiz İzmir’in daha parlak bir geleceğe sahip olması için yola çıkıyoruz. Bugün buradan tüm İzmirlilere, İzmir’de yaşayan herkes için, hiç durmadan çalışacağımızın sözünü vermek istiyorum. Sorunlara kalıcı çözümler üretecek, İzmir’i geleceğe taşıyacak ve çok çalışacağız.

Gururluyuz, heyecanlıyız ve hazırız. Şimdi hep birlikte, İzmir için daha ileriye!

Bu süreçte desteklerini ve güvenlerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, değerli Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerimize, saygıdeğer milletvekillerimize, parti üyelerimize ve tüm İzmirli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum."

Eren Erdem'den 'Mehmet Cengiz' iddiası

CHP'nin eski Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem geçtiğimiz günlerde ortaya dikkat çeken bir iddia ortaya atmış ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediği gerekçesiyle aday gösterilmeyeceğini iddia etmişti. Öte yandan İzmir adayı olarak Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın adaylığının kesinleştiğini ileri sürmüş ve Tugay hakkında '5'li çete' suçlamaları yönelterek “Mehmet Cengiz’in adayı” olduğunu ifade etmişti.

CHP'li Başarır'dan yalanlama

CHP'li Ali Mahir Başarır, konuk olduğu KRT TV'deki programda Erdem'in iddialarına yönelik açıklama yapmıştı. İddiaları yalanlayan Başarır, "Ben Cemil Beyi tanırım. Dünyanın en namuslu insanlarından biridir. Mal varlığında bir artış varsa karşımıza gelsinler. Herkes her adayı destekleyebilir. Ama aday desteklenirken başkalarına iftira atılmaz. Eğer birilerine iftira atılıyorsa yeri ve zamanı geldiğinde hesap sorulur." demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.