Devlet Bahçeli'nin 'ısırma' tartışmalarına tepkisi

Devlet Bahçeli'nin 'ısırma' tartışmalarına tepkisi
Meclis’te yaşanan kavgada AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammed Balta’nın bacağının ısırıldığı iddiası bugün de Meclis gündemindeydi. AK Partili vekil yaşananları anlatınca MHP lideri Devlet Bahçeli'nin tepkisi böyle oldu.

Yeni anayasa görüşmelerinin devam ettiği TBMM Genel Kurulu'nda, CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasındaki gerginlikler perşembe sabahı kavgaya dönüşmüştü. Anayasa değişikliğinin 5. maddesinin oylandığı sırada CHP'li vekillerin protesto amacıyla kürsüyü işgal etmesiyle başlayan kavgada AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin'in burnu kırıldı. AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise bacağından yaralanmıştı.
Bahçeli kendini tutamadıBahçeli kendini tutamadıBahçeli kendini tutamadıBahçeli kendini tutamadı
Muhammet Balta twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "TBMM'de CHP'li Milletvekilleri tarafından bacağımdan ısırıldım. Arkadaşlar merak etmeyin bütün aşıları yaptırdım" demişti. Balta, kimin ısırdığının belirlenmesi için DNA testi istedi. Sosyal medyada ise Balta'yı ısıran kişinin CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem olduğu iddia edilmişti.
Devlet Bahçelinin ısırma tartışmalarına tepkisi
BAHÇELİ'NİN TEPKİSİ
TBMM'de anayasa değişikliği oturumunda iktidar ve muhalefet milletvekilleri, 7. madde üzerinde konuştu. AK Partili vekilin, bir CHP'li vekil tarafından ısırıldığı yönündeki iddialar bugün de Meclis'in gündemine geldi.
Meclis'te 'ısırık' tartışması yaşanırken MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yüzünü örterek gülmesi dikkatlerden kaçmadı.

HÜRRİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.