Erbakan AKP'den aday oluyor!

Erbakan AKP'den aday oluyor!
AK Parti'nin Tuğrul Türkeş ile el sıkışmasının ardından 1 Kasım'daki seçime kadar siyasi liderlerin çocuklarına ve yakınlarına teklif götüreceği konuşulmaya başlandı.
 
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski danışmanı Ahmet Takan, Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den aday olacağını öne sürdü.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski danışmanı Ahmet Takan da, Yeniçağ gazetesindeki "Fatih Erbakan 'evet' dedi" başlıklı yazısında AK Parti'nin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ile anlaştığını iddia etti.

"TAYYİP AMCASINI KIRMADI"

Ahmet Takan, "AKP'den ikinci oğul hamlesi geliyor. 7 Haziran öncesinde Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ı kadrosuna katmak için çok uğraşmıştı iktidar partisi. Fatih Erbakan 'tek başıma gelmem' demişti. Sıkı pazarlıklar sonuca ulaşamamıştı. R. Erdoğan bu sefer işi daha sıkı tuttu. Saray'a yakın kaynaklardan ulaştığım bilgiye göre oğul Erbakan bu sefer Tayyip amcasını kırmadı, 'evet' dedi. Söylenene göre; Fatih Erbakan'ın nereden mebus adayı gösterileceği ise henüz netleşmedi. Geçen seçim, babasının seçim çevresi Konya önerilmişti. Kararı R. Erdoğan verecekmiş. İstanbul daha kuvvetli seçenek gibi görünüyor" diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.