Erdoğan'dan Kayahan için taziye mesajı

Erdoğan'dan Kayahan için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Kayahan'ın vefatı dolayısıyla yayımladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Kayahan'ın vefatı dolayısıyla yayımladığı taziye mesajında, "Türk pop müziğinin saygıdeğer ismi, besteci ve söz yazarı Kayahan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Şarkıları ve sesiyle, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Kayahan, Türk pop müziğinin gelişiminde önemli rol oynamış, derin izler bırakmıştır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türk pop müziği sanatçısı Kayahan’ın vefatı dolayısıyla yayımladığı mesajda sanatçının vefatından duyduğu üzüntüyü ifade ederek, "Türk pop müziğinin saygıdeğer ismi, besteci ve söz yazarı Kayahan’ın vefatını derin bir teessürle öğrendim.
Şarkıları ve sesiyle, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Kayahan, Türk pop müziğinin gelişiminde önemli rol oynamış, derin izler bırakmıştır. Eserleriyle yaşamaya devam edecek olan merhum sanatçımız, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Kıymetli sanatçımız Kayahan’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.