Fuat Avni’den çarpıcı 1 Kasım iddiası!

Fuat Avni’den çarpıcı 1 Kasım iddiası!
Fuat Avni 1 Kasım seçimleri için yine şok iddialarda bulundu.


SEÇSİS yazılımına paralel bir simülasyon sistemi geliştirildiğini iddia eden Fuat Avni “AKP’nin yüzde 44 küsur alacak şekilde ayarlamaya çalışıyorlar” dedi.
İşte Fuat Avni’nin şok 1 Kasım iddiaları;
“İsrafsaray’daki ‘oy hırsızlığı’ toplantılarına her gün yeni bir hırsızlık projesi getiriliyor. Oylar düşüşte olunca her yol deneniyor. SEÇSİS yazılımına paralel çalışacak bir simülasyon yapıldı. Gizli tutulan bu çalışmayla istedikleri oyu sisteme girebilecekler. Son seçimde benzer bir hazırlık yapmış, oluşan yüksek duyarlılık ve planın deşifre olmasından ötürü uygulamaya cesaret edememişlerdi. Plan gerçekleşirse, YSK’nın sitesine girenler kendi sandık sonucunu doğru görecek ama genel sonuç AKP’nin ayarladığı şekilde olacak. Seçim sonucunu AKP’nin %44 küsur alacak şekilde ayarlamaya çalışıyorlar. İlk testlerin sonuçları Y…’nin yüzünü biraz olsun güldürdü.”

MUHALEFETE SESLENDİ
Muhalefet partilerine seslenen Fuat Avni önlemler alınması konusunda da uyarılarda bulundu. Fuat Avni “Oynanan oyuna dur demezseniz seçim formaliteye dönüşecek. Üç gece üst üste yaptıkları ve Davutoğlu’ndan bile sakladıkları seçim hilelerini deşifre ediyorum ve herkese açık çağrıda bulunuyorum. Geçen seçimlerdeki gibi bir duyarlılık ve sinerji oluşursa, bu simülasyonu uygulayamayacaklar. Çünkü çok korkuyorlar. Yaptıkları yeni planları ve uygulamaya çalıştıkları hileleri deşifre etmeye devam edeceğim. Ayaklarına dolanacak ve uygulayamayacaklar.” diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.