Gazi Mahallesi ve Okmeydanı'na operasyon

Gazi Mahallesi ve Okmeydanı'na operasyon
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı, İstanbul Adliyesi'ndeki odasında rehin alan örgüt üyelerine yönelik operasyonun ardından Gazi Mahallesi ve Okmeydanı karıştı.
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı, İstanbul Adliyesi'ndeki odasında rehin alan örgüt üyelerine yönelik operasyonun ardından Gazi Mahallesi ve Okmeydanı semtinde yapılan izinsiz gösterilere polis müdahale etti.

OKMEYDANI'NDA İZİNSİZ GÖSTERİ
İstanbul Adalet Sarayı'ndaki kanlı rehine operasyonunun ardından Okmeydanı karıştı. İzinsiz gösteri yapan maskeli şahıslar polise molotof, havai fişek ve taşla saldırdı. Polis de biber gazı ile müdahale ederek grubu dağıttı.

GAZİ MAHALLESİ KARIŞTI
Gazi Mahallesi'nde operasyonu protesto etmek için karakola doğru yürüyüşe geçen yüzlerce kişiye, polis gaz bombası ve tazyikli suyla müdahalede bulundu. Göstericiler de polise taş ve molotof kokteyliyle karşılık verdi.

ELİ SİLAHLI MİLİTANLAR SOKAKLARDA
Olaylı gecede Okmeydanı'nda ara sokaklardan silah sesleri yükseldi. Sosyal medyada eli silahlı örgüt militanlarının fotoğrafları paylaşıldı. Okmeydanı'ndaki gerginlik ve polisin güvenlik önlemi devam ediyor.

NE OLMUŞTU
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alındığı İstanbul Adalet Sarayı'ndaki olayda, Savcı Kiraz hayatını kaybetmiş, 2 terörist de öldürülmüştü. Operasyon sonra Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde toplanan maskeli şahıslar, Mithat Paşa Caddesi'ni trafiğe kapattı. İzinsiz gösteri yapan grup, polise molotof bombası, havai fişek ve taşla saldırdı. Polis ile gruba biber gazı ve TOMA'dan sıkılan tazyikli suyla müdahale etti. Maskeli şahısların silah kullandığı bilgisin alan polis, bölgeyi emniyet şeridiyle kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.