İstanbul'a dördüncü havalimanı mı geliyor?

İstanbul'a dördüncü havalimanı mı geliyor?
Güllüce, dördüncü havalimanının da gündemde olduğunu söyledi.
Yapılan tüm itirazlara karşılık doğa katliamına yol açarak inşa edilen 3'üncü Havalimanı'na karşı eleştiriler sürerken Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, dördüncü havalimanının da gündemde olduğunu söyledi.

BirGün'de yer alan habere göre İstanbul'da Arnavutköy Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AKP 3. Olağan İlçe Kongresi'ne katılan Güllüce, "Şimdi Sabiha Gökçen zarar edecek, yok öyle bir şey. Şimdi Sabiha Gökçen'i bırakın, Atatürk zaten doldu, üçüncü havalimanını yapıyoruz. Şimdi dördüncüyü düşünen bir Türkiye var" dedi.

MİLYONLARIN HAYALİNİ ANLATTI: BİR AN İÇİN AKP'NİN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜN

AKP'nin projelerine karşı yapılan itirazları anlayamadığını belirten Güllüce, AKP'nin iktidarda olmadığı bir Türkiye'de tüm projelerin duracağını iddia etti. Güllüce, şu ifadeleri kullandı; "Yeni Türkiye'de her yaptığımız iş o medeniyet tasavvurumuza bizim bir adım daha götürecek olandır.

Bir an için AK Parti olmadığını, koalisyon olduğunu ya da başka parti geldiğini gözünüzü yumun ben bir anlatayım. Havaalanı projesi kesin duracak. Niye? 'Biz karşıyız' diyorlar zaten. İzmir otobanı duracak. Niye? 'karşıyız' diyorlar. Marmaray,'karşıyız' diyorlar. En büyük projeleri onların 'karşılık' projesi. En büyük projeleri bu millete hayırlı olan işlere karşı durmak. Hızlı tren Kars'a kadar gidecek, Bakü'ye kadar gidecek. O da duracak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.