İyi Parti sandık güvenliği için özel bir yazılım geliştirdi

İyi Parti sandık güvenliği için özel bir yazılım geliştirdi
İyi Parti sandık güvenliğini il ve ilçelerde yönetecek bin 500 kişilik bir ekip kurdu. Parti özel bir yazılım da geliştirdi. İyi Parti'de bir yandan seçim çalışmaları devam ederken diğer yandan da sandık güvenliği için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Yeniçağ gazetesinin haberine göre 200 bin kişilik organizasyon kurmayı planladıklarını aktaran İyi Parti Seçim Merkezi Sorumlusu Burcu Akçaru, sandık güvenliğini il ve ilçelerde yönetecek bin 500 kişilik ekip kurduklarını belirtti. Akçaru, şunları kaydetti: "Seçim güvenliğine ilişkin çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İyi Seçim Merkezi, il ve ilçe başkanlarımız dahil olmak üzere teşkilatlarımızda görev alacak arkadaşlarımızdan oluşan bin 500 kişilik ekip oluşturuldu. Arkadaşlarımız il ve ilçelerdeki seçim güvenliğini yürütecekler. Bu ekiple 185 bin sandığa sahip çıkmayı planlıyoruz. Amacımız 200 bin kişilik bir organizasyon kurmak ve sandıklara milletimizin iradesinin yansımasını sağlamaktır."
"ÇIKAN SONUÇLARI AN VE AN TAKİP EDEBİLECEĞİZ"
24 Haziran akşamı Yüksek Seçim Kurulu'ndan (YSK) çıkan verileri karşılaştırılabilecekleri özel bir yazılım geliştirdiklerini anlatan Akçaru, yazılım sayesinde Türkiye'nin 81 İlinden gelen sonuçları teyit edebileceklerini dile getirdi. Akçaru, sözlerini şöyle tamamladı: "İyi Parti olarak seçim güvenliğini çok önemsiyoruz. Türkiye'nin her yerinden sandık başından her türlü bilgiyi alabileceğimiz bir yazılım geliştirdik. Hem aplikasyon hem internet üzerinden çalışabilen bir programa sahibiz. Boş zarflar, boş oy pusulaları, bunların mühürlenme işlemleri, tutanaklar, hepsini an ve an takip edebileceğimiz bir yazılıma sahibiz. Milletimiz bizlere güvensin ve rahat rahat oylarını kullansınlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.