Kadıoğlu PARALEL'i işaret etti

Kadıoğlu PARALEL'i işaret etti
Esenyurt Belediyesi Başkanı Necmi Kadıoğlu, kentinde yaşanan olaylarla ilgili Paralel yapıyı adres gösterdi. Kadıoğlu; " Bütün bankalara saldırıldı ama Bank Asya es geçildi. Bu tesadüf değil mi?" diye sordu.
Kobani provokasyonlarına 1 kurban veren Esenyurt'un Belediye Başkanı AKŞAM'a konuştu, 'anlamlı' detayı paylaştı: Tüm bankamatikler hedefteydi sadece Bank Asya’ya dokunulmadı. Sopa ve para verilen gençlere nereye saldırmayacakları bile tembih edilmiş.

 BELEDİYE BAŞKANINDAN ESENYURT PROVOKASYONUYLA İLGİLİ ÇARPICI TESPİT

 

YURDUN dört bir yanında Kobani'ye destek bahanesiyle ortaya konulan çirkin tezgahla ilgili ilginç tespit... Eylemlerin İstanbul'daki merkez üssü olan Esenyurt'un AK Parti'li Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu,  önemli açıklamalarda bulundu. İlçede bazı kimliği meçhul bazı kişilerin göstericilere para dağıttığı görüntüler kameralara yansımıştı. AKŞAM’da yer alan görüntülerin ardından Başkan Kadıoğlu birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Kadıoğlu'nun sözleri: 


PARA DAĞITTILAR!

 - Büyük provokasyon var. Kimse bunu düşünmüyor. Bazı kişiler başıboş gezen tinerci, balici, işsiz gençlere sopa ve para dağıtıyor. Bunların gelecek kaygıları yok, istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. 

BANK ASYA NEDEN ES GEÇİLDİ?

 - Esenyurt’taki görüntüler bununla sınırlı değil. Bazı siyasi parti yöneticileri de bu işin arkasında. Bizzat bunları tespit eden arkadaşlarımız var. Onlar da bu gençleri kullandılar. 

- Olaylara katılanlar hangi bankaya, dükkana saldırılacağını önceden biliyordu. Bütün bankalara saldırıldı ama Bank Asya es geçildi. Bu tesadüf değil mi? Bu kişilere nerelere saldırılacağı önceden tembih edilmiş. 



ÖRGÜTLERİN HEPSİ HAREKETE GEÇTİ

 - Esenyurt seçildi çünkü BDP’nin İstanbul’daki en büyük tabanı burada. Küçücük bir olayda buradaki kitleyi rahatça ayaklandırabilirlerdi. Diğer örgütlerin hücre evleri de harekete geçirildi. 

 VATANDAŞLAR, "BİR DAHA OLURSA LİNÇ EDERİZ" diyor

 Esenyurt’ta olaylar sakinleşse de vatandaşların tepkili olduğunu dile getiren Kadıoğlu şunları söyledi: Her akşam sokaklarda geziyorum. Vatandaşları sükûnete çağırıyorum. Ancak herkes kızgın. En ufak bir olayda göstericileri linç edeceklerini söylüyorlar.  

 ATATÜRK BÜSTÜ YERİNDE

Esenyurt’taki  olaylarda en büyük tepkiyi Atatürk büstünün yakılması çekti. Köyiçi'nde bulunan heykelin yakılması Türkiye genelinde öfke patlamasına neden olmuştu. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yeni Atatürk büstünü geçen günlerde aynı yere koydurdu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.