Kaftancıoğlu: Çok adaylı bir kongre arzulamıştım!

Kaftancıoğlu: Çok adaylı bir kongre arzulamıştım!
  CHP İstanbul İl Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nin yanına kurulan çadırda gerçekleştirilen çadırda gerçekleştiriliyor.  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu kongreye tek aday ve blok liste ile gidiyor.


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul İl Kongresi'nde konuştu.

"Üye yapımızı hep beraber gözden geçireceğiz. 2 yıl boyunca başlayıp yarım bıraktığım işlerden biridir CHP İstanbul üyelerinin yeniden gözden geçirilmesi bu dönemde bunu bitireceğiz.

Partimizde çalışanla çalışmayanı ayırt eden bir sistem kuracağız. Bütün işler akılla, bilimle ve ortaklaşmayla yapılacak ve her görevin bir performans ölçüsü olacak.

İstanbul'daki iktidarımızı daha çok hissedeceğiz. İktidarın gücüyle ve diliyle. İktidardan aldığımız güçle değil, yerelde iktidarımızın halka ulaştıracağımız gücüyle daha çok donanacağız. Yerelde iktidarımızı mahallelerde evlerde, sokaklarda herkesin sesi ve sözcü olacağız.

Veri temelli politika yapacağız. Alınan her kararda ortaklaşmayı ve ortak aklı egemen kılıcağız. Ben yaptım oldu demedik, bundan sonra da demeyeceğiz. Bütün İstanbul'da 16 milyon İstanbulluya ahlaklı siyaset nasıl yapılır bir kez daha göstereceğiz. Daime söylüyorum: Kişiler gelip geçicidir, ilkeler kalıcıdır.

"KONGRELER DEMEK, YARIŞ DEMEK"
İlk başkanı olduğum andan ilk günden itibaren. Sahici ve samimi bir şekilde örgütümle hep beraber. Örgütümle beraber hiçbir şey saklamadan bir süreç yürüttük. İlkeli ve ahlaklı siyasetin nasıl yapıldığını CHP örgütleri tarafından İstanbul'a göstermeye çalıştık.

Kongreler süreci başladığı andan itibaren hep şunu söyledik; Bugün de söyleceğim, hep söyleceğim. Kongreler demek yarış demek. Demokrasinin olduğu heryerde demokratik yarışlar olur. Ve olmalıdır da. İstanbul örgütü olarak 39 ilçemizde şu anda görev yapmış ya da yapmayan bütün ilçe başkanlarımıza 39 ilçemizde de ilçe kongrelerini demokratik bir şekilde gerçekleştirdikleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Bence 39 ilçe örgütümüz bu anlamıyla alkışlanmayı hak etti.

"ÇOK ADAYLI BİR KONGREYİ ARZU ETTİM"
Tek adaylı yarışlar oldu, çok adaylı yarışlar oldu. Ama herkes parti içi bayrak yarışı olduğu bilinciyle kongrelerini tamamladılar. Ve il kongremizle ilgili. Bana sorarsanız olması gereken, olsaydı daha güzel olacak. Şu anda 2-3-4-5 ne kadar çok o kadar kıymetli. Keşke adaylarla yarışabiliyor olsaydık. Çok adaylı bir kongreyi kendi adıma arzu ettim. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.