Kar, İstanbul'a yaklaştı

Kar, İstanbul'a yaklaştı
Bolu Dağı Düzce kesimi D-100 Karayolu geçişinde kar yağışı etkisini devam ettiriyor. Türkiye genelinde soğuk hava hakim. Peki İstanbul'a yaklaşan soğuk hava ne kadar sürecek?
D-100 Karayolu’nun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı başladı. Gece ve sabah etkili olan sağanak, D-100 Karayolu’nun Bolu Dağı kesiminde öğle saatlerinde yerini kara bıraktı.

Kar kalınlığının yer yer 4 santimetreye ulaştığı bölgede, karayolları ekipleri tuzlama çalışması yapıyor.

Abant’ta kar kalınlığı yüksek kesimlerde 10 santimetreye ulaştı.

İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI?

İstanbul'da dün soğuk hava etkisini gösterdi. Bugün ise güneşli bir hava etkili olacak. Önümüzdeki 5 gün boyunca da güneşli hava etkisini göstermeye devam edecek.

ANTALYA - KONYA KARAYOLU KAPANDI

Yurdun birçok bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle yollar kapandı.  Antalya-Konya karayolu Akseki ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle trafiğe kapandı.

SİVAS'TA ETKİLİ OLUYOR

Sivas'ta sabah saatlerinde başlayan sağanak akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı nedeniyle Sivas- Tokat Karayolu'nda sürücüler zor anlar yaşadı

HAVA NASIL OLACAK?

Marmara ve Ege'den yağışlar ayrılıyor ancak İç Ege'de sıcaklık gece 0 ve altına gerileyecek. Önümüzdeki günler de dahil olmak üzere sabah saatlerinde sis oluşabilir. Akdeniz bölgesinde hava parçalı bulutlu, İç Anadolu'nun doğusunda ise yağış var, arada karla karışık yağmura dönebiliyor. Birçok merkezde karla karışık yağmur hatta ara ara kar yağışı olabilir. Ancak bu yağış hafta sonu kesecek. Bitlis-Van-Hakkari dolaylarında kuvvetli, su baskınlarına dikkat. Güneydoğu Anadolu bölgesinde de kuvvetli yağışlar var, hafta sonu kesmiş olacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.