Kara Salı! Türkiye 1 Günde 14 Şehit Verdi

Kara Salı! Türkiye 1 Günde 14 Şehit Verdi
Türkiye bugün art arda gelen acı haberlerle sarsıldı. Iğdır'da PKK'lı teröristlerin hain tuzağıyla 13 polis şehit oldu. Tunceli'de de PKK'lılar bir polisi, kızının yanında şehit etti.
Türkiye, 2 aydır şehit haberleriyle güne uyanıyor. Türkiye daha Dağlıca'da verilen 16 şehidini toprağa vermeden bugün Iğdır'dan gelen 14 şehit haberleriyle sarsıldı. Tunceli'de bir özel harekat polisi kızının yanında uğradığı saldırıda şehit oldu. Iğdır ve Tunceli'den gelen şehitlerin acısı tazeyken TRT Haber, Cizre'de de 3 polisin şehit edildiği haberini duyurdu. Sonrasında ise ajanslar haberin kaynağından iptal edildiğini abonelerine geçti. Ancak Şırnak Valiliği, bu haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Gelen haber, 14 şehit verdiğimiz bu kara günde bir nebze de olsa yüreklere su serpti.

IĞDIR'DA 13 POLİS ŞEHİT

Iğdır'dan, Dilucu Sınır Kapısı'nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin, Aralık ilçesine bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçişi sırasında PKK'lı teröristler yola önceden döşedikleri yaklaşık bir ton bombayı uzaktan kumanda ile patlatıldı. Hain saldırıda 13 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.

TUNCELİ'DE POLİSİ KIZININ YANINDA ŞEHİT ETTİLER

Tunceli'de yol kesen PKK'lı teröristler, kendilerini görünce geri dönüp uzaklaşmak isteyen polis memuru 55 yaşındaki Kadri Özkara'nın otomobilini otomatik silahlarla taradı. Otomobil yoldan çıkıp devrildi. Araçta bulunan kızı hafif yaralanırken, ağır yaralanan polis memuru Özkara kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.