Kazandığımız tüm seçimlerden daha önemli

Kazandığımız tüm seçimlerden daha önemli
AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı'nın referandum ile ilgili toplantısına katılan Bakan Müezzinoğlu, “10 seçim ve 1 referandum geride bıraktık. Şimdi 12'nciye geçiyoruz. 11 seçimi terazinin bir kefesine koyun, bu referandumu diğer kefesine... O k
Avcılar'da ikamet eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu önce ailesini sonra da AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Anayasa referandumuyla ilgili yapılan toplantıda konuşan Müezzinoğlu, “Böyle bir sisteme evet denir” diye konuştu. SKM Başkanı Mehmet Ali Derya, ilçe yöneticileri meclis üyeleri ile eski ilçe başkanları ve yöneticilerinin katıldığı toplantıya İlçe Başkanı Ali Burak Tepe ev sahipliği yaptı.

Milletin geleceğiyle ilgili
“Tarihi bir dönemeçteyiz” diyen Müezzinoğlu, “10 seçim ve 1 referandum geride bıraktık. Hepsini 11 sıfır geride bıraktık. Hiçbir seçime giderken rahat demedik. Şimdi 12'nciye geçiyoruz. 11 seçimi terazinin bir kefesine koyun, bu referandumu diğer kefesine... O kadar önemli. Bu referandum milletin geleceği, kaderiyle ilgili. Onlu değil 50'li 100'lü yıllara ve bu milletin güçlü yürüyüşüne ait bir refarandum. O nedenle bu referandumu bugüne kadar yaptığımız bütün seçimlerin toplamı kadar anlamlı ve değerli görmeliyiz” dedi.

Üyelerimize hissettirmeliyiz
Müezzinoğlu, “Teşkilatımıza, üyelerimize, seçmenimize bunu hissettirmeliyiz. Neden evet denmesi gerektiğini tüm kapıları anlatacaksınız. Girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. AK Parti teşkilatları olarak burada bu salonda ilçe başkanlığı yapmış ilçe yöneticiliği yapmış herkesin çok sevdiği isimler kardeşlerimiz var. 'Evet'i Avcılar'a anlatın; inanın herkes evet diyecek. Bu seçimler bir parti seçimi değil, güçlü bir Türkiye seçimidir” ifadesini kullandı.

Eveti anlatacağız
İlçe Başkanı Ali Burak Tepe ise referandumla ilgili çalışmalara start verdiklerini belirterek “Bu seçimde SKM Başkanı olarak Mehmet Ali Derya abimiz ve sizlerle birlikte kol kola çalışacağız.her gün arazide komşularımızı, dostlarımızı, yakınlarımızı ikna etme noktasında bir çalışma içinde olacağız” dedi. Parti üyelerine referandumla ilgili eğitim verdiklerini söyleyen Tepe, “Tüm seçmenleri ziyaret edip evet mi hayır mı kararsız mı diyecekler bunun tesbitini yapıyoruz. Bundan sonra onları ziyaret ederek evet'i anlatacağız” diye konuştu. SKM Başkanı Mehmet Ali Derya da “Evet için sahada olacağız” açıklamasını yaptı. YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.