Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Başkan Cem Kara’yı ziyaret etti

Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Başkan Cem Kara’yı ziyaret etti
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çanakkale Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ı makamında ağırladı. Sohbet şeklinde devam eden ziyarette misafiri ile yakından ilgilenen Başkan Kara, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkanlar bir araya gelerek hem yerel hem genel konularda sohbet etti

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ziyaret etti.

Ziyarete daha sonra Altınoluk Eski Belediye Başkanı Hasan Özpolat’ta katıldı. Başkan Cem Kara mevkidaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Küçükkuyu Belediye Başkanımız Cengiz Balkan ve Altınoluk Eski Belediye Başkanımız Hasan Özpolat ile hem yerel, hem de genel konularda sohbet ettik. Bu güzel ziyaret için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı 11-12 Şubat 2017 tarihinde bu yıl 7.sini düzenleyecekleri Zeytin Festivali’ne davet etti.


 Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Başkan Cem Kara’yı ziyaret ettiBir takım ziyaretlerde bulunmak üzere İstanbul’a gelen Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, heyeti ile birlikte Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile bir araya geldi. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz ile sohbet ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan Başkan Cem Kara, Çatalca’da devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Konuk Belediye Başkanı Ünal Yavuz’dan Mecitözü hakkında bilgi alan Başkan Kara ziyaret sonunda memnuniyetini dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Ünal Yavuz ve beraberindekilere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.