Meteoroloji'den İstanbul için fırtına uyarısı

Meteoroloji'den İstanbul için fırtına uyarısı
Yağışlı ve soğuk havanın etkisi altına giren Marmara için Meteoroloji'den fırtına uyarısı geldi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın öğle saatlerinden itibaren Marmara Denizi'nde kuvvetli fırtına beklendiğini belirterek vatandaşları uyardı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle; 
 
CUMARTESİ SABAHINA KADAR ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK

"Marmara Denizi'nde rüzgarın 02.12.2016 Cuma günü öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75 km/saat) fırtına, zamanla 7 ila 9 (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli fırtınanın 03.12.2016 Cumartesi ilk saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir."
 
BATI AKDENİZ VE BATI KARADENİZ İÇİN DE UYARDI

Batı Karadeniz: Rüzgarın cuma gün öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı (Lodos), akşam saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına, yer yer 10 kuvvetinde tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli ve tam fırtınanın cumartesi günü sabah batısında, akşam saatlerinden sonra doğusunda etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir.

Batı Akdeniz: Cuma ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına, zamanla 7 ila 9 kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli fırtınanın cuma günü öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.